FOR THERM
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Užiteční a energeticky úsporní pomocníci do vašich domácností České sporáky a kamna od společnosti KVS EKODIVIZE, a.s.


Společnost KVS EKODIVIZE, a. s., s výrobním závodem ve Dvorcích – malé vesničky na severní Moravě v podhůří Jeseníků – je předním českým výrobcem spotřebičů na pevná paliva, které dodává na český trh pod značkou KVS MORAVIA více než 25 let.

 

Sporáky a kamna společnosti KVS EKODIVIZE a. s., jsou synonymem kvality a spolehlivosti. Skupina spokojených zákazníků se nyní velmi rychle rozšíří také o zahrádkáře, chataře, cestovatele, rybáře, lesáky a skauty. Hlavně pro ně je určená novinka na trhu – multifunkční kamna KVIDO. Pomocník k venkovnímu vaření a grilování.

 

Na vaření, grilování i opékání

Kamna KVIDO můžete umístit na zahradu, do pergoly, na terasu, stačí je postavit na pevnější, nehořlavý podklad, připojit ke kouřovodu – ten si celkem jednoduše sestavíte z devadesátistupňového kolena a roury o délce jeden metr – a můžete začít topit. A nejen to. Kamna mají varnou plotnu a grilovací rošt, jejichž pouhou záměnou buď vaříte, nebo grilujete. Bez plotny slouží otevřené ohniště k opékání. Kamna lze dokonce pomocí metrového vodorovného kouřovodu napojit i na udírnu a rozšířit tak jejich využití o další funkci.  Jako palivo se doporučuje dřevěné uhlí a dřevo, délka polen by měla být maximálně půl metru.

Topeniště kamen je vyrobeno ze silného plechu bez vnitřních obkladů a se speciálním roštem pro přívod vzduchu. Dvířka mají několik přívodů vzduchu tak, aby vyhovovala pro jednotlivé funkce, ke kterým jsou konstruována.

Samotná kamna jsou vyrobena ze silného plechu, váží 25 kilogramů a tato vyšší hmotnost jim dodává vysokou stabilitu a téměř neomezenou životnost. Váha ovšem není tak vysoká, abyste je nemohli přenášet či převážet z místa na místo. Kamna mají výšku 37, šířku 30 a délku 53 centimetrů. Vývod na kouřovod o průměru 100 mm a je vyveden ze zadní stěny kamen. Většího komfortu při používání kamen lze dosáhnout jejich zvýšením pomocí podstavce, pracovní plocha se tak zvedne na téměř 68 cm. Podstavec je rozkládací a váží pouhých 5 kg, díky dobře navržené konstrukci je i přesto dobře stabilní. Podstavec je možné použít i jako sokl pod udírnu. Kamna KVIDO nabízejí skvělou kombinaci pohody ohně a venkovního vaření a grilování s rodinou nebo přáteli.

 

Interiérové sporáky a kamna

Sporáky a kamna jsou v dnešní době stále více vyhledávány, jsou totiž nejen zdrojem tepla, ale především vaří a pečou. Jsou zcela nezávislé na elektrické energii a plynu.

Společnost KVS EKODIVIZE nabízí sporáky a kamna různých rozměrů a výkonů, přes praktičtějších, až po designové. Existují i varianty se zabudovaným výměníkem, díky kterým je možné vytápět další místnosti, případně ohřívat vodu v bojleru.

Pokud chcete propojit příjemné s užitečným, tak sporáky a kamna s proskleným topeništěm budou to pravé. Prostorově rozměrná topeniště nabízejí pohled na plápolající oheň, který navozuje uklidňující atmosféru společně s teplem, které sálá kolem.

Na své si přijdou i milovníci vaření a kulinářství, protože každý pokrm, zavařenina, sušené ovoce či domácí chléb budou hýčkat svou skvostnou chutí a vůní.

Koupí takového výrobku získáte nejen pomocníka ke každodennímu použití, ale něco, co doladí interiér dle vkusu uživatele.

 

Všechny výrobky společnosti KVS EKODIVIZE jsou konstruovány na spalování dřeva a dřevěných briket. Řadí se do skupiny lokálních topidel a splňují EKODESIGN. Výrobky s tímto certifikátem bude možné používat i po roce 2022.

 

Podrobné informace o všech výrobcích najdete na firemním webu, nebo vám bude na vyžádání zaslán katalog s ceníkem zdarma. Tým odborníků vám ochotně poradí s výběrem vhodného výrobku dle vašich požadavků.

Obrátit se můžete také na síť obchodníků ČR, kteří prodávají naše výrobky. Kontakty naleznete v katalogu nebo na webu společnosti KVS EKODIVIZE.

 

KVS EKODIVIZE a.s., závod Dvorce • Opavská 272, 793 68 Dvorce

Tel.: +420 554 797 147 • E-mail: prodej.dvorce@kvs-ekodivize.cz

www.kvs-moravia.cz






Více
Závěrečná zpráva 2023

Facebook